Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Pinsen.

Været fortsetter og overraske oss Bergensere og pinsen ga oss et skikkelig Corvette-vær. Flere la ut på tur denne helgen.

Tur til Vik i Sogn.

2. pinsedag med fint vær og Corvetten i toppform, dette skulle verte ein fin dag. Turen gjekk til Harry-land, også kalla Vik i Sogn. Eg tenkte det kunne være bra å sjekke ut forholda over fjellet slik at alle kunne være trygge når dei skulle over på Gamalost festivalen siste helga i mai, og eg kan garantere bare vegar, (sjå bilete) Turen gjekk fint, hadde litt problem med nokre ungdommar så hadde tenkt seg forbi, måtte spa på litt for å setje dei litt på plass. Når eg endeleg kom i Harry-land og svinga inn på tunet heime hjå Harry, viste det seg at Harryen skulle av garde i besøk og hadde lita tid, men ein prat fekk vi til likevel, sjekka ut kven som hadde skitnast bil, og litt planar for gamalostfestivalen. Turen gjekk deretter vidare til Vangsnes der statuen av Fridtjof den frøkne står, her vart det også nokre bilete med Balestrand i bakgrunnen. Eg tenkte på heimvegen at det er slike dagar du skal tørke støvet av Corvetten og bruke den litt, det nyttar ikkje å ligge heime i hagen med hagearbeid då nei!!
 
Kjartan Ringheim

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Bergen.

Hva snø angår kan vi melde om kun noen pitte små snøfelt på noen av Bergens 7 fjell. Og vi kan melde om at det var observert Corvetter på veiene gjennom hele pinsen :o)

Corvette Club, Bergen
Gutta på tur.
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
Terje varmer dekkene før cruisingen.
 

Corvette Club, Bergen
Tom og madammen på tur til sentrum. Dette må da være bra mann og kone bil.
 

 
 
 

 
 
artikkel av: Kjartan og Henning
bilder: Kjartan, Henning og Tom