Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

På tur til USA.

I dag -8. januar- drar Jan Erik, Anita og Ketil ut på tur. Med seg får de at par fra Østlandsavdelingen. Målet er Orlando, Florida.

Så mens vi tar oss av det kalde landet i nord, vil disse nyte de neste to ukene i solfylte omgivelser. Med dagens lave dollarkurs (under 5,4) er det slett ikke umulig at handlelysten tar overhånd på denne turen. Allerede i morgen har de fått i oppdrag fra noen i klubben og se nærmere på en 76 modell. Og Ketil verker jo litt etter en C5...

9 - 12 januar er det klart for 30th Annual Winter Regional Meet i Kissemmee. Et treff hvor det blir nok Corvetter å se på :o)

Da har turen vart i en uke og det meldes om godt vær og mye Corvetter på veiene :o) Ketil synes bilparken hjemme var noe mager, så med "power by VISA" har han sikret seg to nye biler. Også Tom og Henning har ordnet seg bil via gutta på tur. Alle bilene vil være til salgs for en god pris når de ankommer Norge. 1976, 1978 Pace Car og 1979 modell.

USA tur
Ketil sin nye 1976 modell. TIL SALGS i Norge om noen måneder :o)
 
USA tur
 
USA tur
Ketil kunne anbefale denne til Tom og Henning, men de takket pent nei.
 
I steden for blir det en 1978 Pace Car.
 
USA tur

En tur innom The National Corvette Museum ble det også tid til. Like over veien for museet ligger selve Corvette fabrikken. Jan Erik fikk her den store æren av å vri om nøkkelen for første gang og kjøre en flett ny Corvette Z06 av samlebåndet.

USA tur
Lars med konen Anne Berit og Jan Erik ved Corvette fabrikken.
 
USA tur
0 miles - ready to launch.
 
USA tur
En fornøyd Askøyværing bak rattet på flett ny Z06.
 

 
 
artikkel av: Henning