Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Happy 5th birthday to us!

21. januar 2004 var en gjeng Corvette interesserte samlet i Fyllingsdalen for å starte opp CCN avdeling Bergen. Det er altså gått 5 år siden Corvette Club, Bergen så dagens lys.

Corvette Club, Bergen

Startskuddet går.
Etter en tids telefonkorrespondanse på slutten av 2003, hadde Tom Gullachsen fått samlet en god liste med navn på Corvette eiere og Corvette interessert i Bergensområdet. I tillegg fått kontakt med et par som kunne tenke seg og delta i driften av den kommende avdelingen. Så i januar 2004 ble første innkalling sendt ut og møtet samlet 12 personer.

Med seg i styret fikk Tom følgende:
Henning, som umiddelbart sa ja da han ble spurt om og delta i driften av CCB.
Ketil Lea med sin erfaring fra lederverv i Bergen Amcar Klubb ++, sa litt motvillig ja til nok et verv.
Alf Olsvoll ante muligheter for kake på styremøter og takket ja til å bli med :o)
Det har siden oppstarten ikke vært noe nyvalg av styre, så det valgte styret står fortsatt på papiret, selv om de to siste har hatt et noe hvilende verv.

Les referatet fra oppstartsmøte 21. januar 2004 og se hvem som var med da startskuddet gikk.

Medlemsvekst:
Gjennom de 5 årene vi nå har drevet klubben har medlemstallet vokst, men dessverre er det litt få aktive medlemmer. Stort sett møter 15-20 personer på onsdagsmøtene. Vi håper derfor at 2009 skal ta seg opp og samle enda flere på medlemsmøtene. I 2009 håper vi og kunne presentere et mer innholdsrikt program på klubbkveldene. Allerede første møte, onsdag 28. januar, kan vi lokke med foredrag om motor og trimming fra en som kan det meste om dette, Erik Joys. I tillegg blir det selvsagt bursdagsfeiring, 5 år og 1 uke etter startskuddet.

Medlems statistikk for avdeling Bergen per januar 2009:
- Medlemslisten teller 70 personer.
- 57 av bergensavdelingens medlemmer har fullverdig medlemskap i CCN.
- Rundt 40 av disse regnes som aktive medlemmer.
- 31 av medlemmene deltok på landstreffet i Bergen i 2007.

CCN ekspanderer:
2004 var også startskuddet for en ekspansjon av CCN som klubb. CCN hadde i starten på 2004 under 500 medlemmer. Avdeling Rogaland var enseste lokallag frem til og med 2003. CCN var til da de som drev dagens avdeling Østlandet.
 
Lokallag skulle etableres og i tillegg til Bergensavdelingen ble det opprettet lokallag i Trondheim (CCN Midt-Norge) 16. januar, avdeling Vestfold, Telemark og Buskerud (VTB) 5. januar og Østre Østland (Oslo, Akershus og Østfold) hadde oppstart 23. mars. CCN Østlandet (som den heter i dag) holdt noen år, men gikk i dvale i 2007 før den fikk nytt liv i 2008. I dag har CCN over 700 medlemmer og 7 lokallag.

CJ fra 2004.
Corvette Club, Bergen

Husk bursdagsfeiringen onsdag 28. januar 2009.
Happy 5th birthday medlemmer og lykke til med de mange hyggelige årene som kommer :o)

 
 
 

 
artikkel av: Henning