Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Bursdagsfest.

Corvette Club Bergen

På årets første møte var det duket for bursdagsfest i Corvette Club, Bergen. Klubben fylte 5 år den 21. januar og slikt må jo markeres.

Denne gangen var møte lagt til Askøy og dagens møtelokale ble fylt godt opp. Om det var kaken eller Joys sitt foredrag som lokket mest vites ikke, men 31 personer lot seg friste og ble med på 5 års dagen til Corvette Club, Bergen. Ekstra kjekt var det at en del nye fjes dukket opp.

Corvette Club Bergen

Det hele startet som seg hør og bør på en bursdagsfest, med kake. Noen hjemme bakte men vi hadde også spandert på oss en egen CCB-kake. Etter at magene var fylt opp av søtsaker var det klart for Erik Joys og et foredrag om motor og trimming. Det ble et interessant foredrag med mange gode tips til de som ønsker og hente ut litt ekstra kraft fra motoren. En takk til Erik som nok en gang delte sin kunnskap med medlemmene.

Som avslutning på en hyggelig kveld ble det vist film fra E24 sine Lingenfelter opptak og film fra USA turen i høst og SEMA Show. I tillegg ga Tom en kort informasjon om bruk av prøveskilt og en info om nye regler for import av USA biler. Sistnevnte kan vise seg og blir et problem i løpet av året da det foreslås og gå vekk fra § 1-15 for godkjenning. Faktisk er det slik at godkjenning av USA importerte bilen kan bli umulig. Dette er ikke et nytt problem, før 1996 var det noe lignende for Corvette importen men da hadde en jo alltids flyttegods regelen. Hva som skjer i saken får vi vite i løpet av de neste par månedene...

En meget god start på året (bortsett fra sistnevnte sak). Vi får håpe vi kan opprettholde innhold og oppmøte på møtene gjennom hele 2009 :o)

Corvette Club Bergen
Kakemonsen Svein fikk æren av å sprette bursdagskaken :o)

Corvette Club Bergen
Gjengen samlet til fest.

Corvette Club Bergen

Corvette Club Bergen

Corvette Club Bergen
Erik klar for å dele sin kunnskap med gjengen.

Corvette Club Bergen
Tegningen virker kanskje litt kryptisk her, men ga god hjelp under foredraget.

Corvette Club Bergen
Litt hjemmebakst fra Gommershaugen konditori ble det og.

Corvette Club Bergen
Og vår egen baker stilte med deilige lefser.

Les også artikkelen Happy 5th birthday to us!

 
 
 

 
artikkel av: Henning
foto av: Tom