Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Siste nytt fra lederen.

Sommeren 2009, med ny bil og garasje.

Tom har gjennom sine år i klubben hatt en rekke forskjellige Corvetter. Denne sommeren ble det nok en bil og med den måtte også garasjen utvides.

"Galskapen" startet like etter Vårmønstringen i Bergen. Da var jeg ute å kjørte en 2003 Dodge Viper, den hadde absolutt bedre kjøre egenskaper enn min C3 og jeg bestemte meg for at en slik bil eller C5/C6 skulle jeg ha.

Etter den prøveturen begynte ballen å rulle og søket etter en nyere Corvette var i gang. Jeg kom over en C5 cab, 2000 modell, gul, kun kjørt 10.000 km. Jeg sendte en epost til selgeren om han ville ta Harley`en i innbytte, noe han var veldig interessert i. Jeg forventet faktisk ikke det og hva skulle jeg gjøre... det gikk noen dager og jeg bestemte med for å slå til. Sykkelen på hengeren og over til Østlandet, jeg var meget spent. Var Corvetten like fin som jeg hadde forventet og hvor i alle dager skulle jeg plassere den når jeg kom hjem, garasjen var jo allerede full. Men som Erik Joys sa "det må ikke være mangel på plass til bilen som stopper deg i å kjøpe den, det løser seg alltid". Jeg måtte jo tro på han...

Da jeg ankommer selgeren kriblet det litt i magen og det hele virket litt uvirkelig. Sykkelen ble losset og det var på tide å se C5`en. Garasjeporten åpner seg og jeg blir litt skuffet over den litt blasse gulfargen som dukker opp, og ved siden av er det noe lilla greier. Etter hvert som porten går opp ser jeg at dette ikke er Corvetten, men en gul Dodge Viper (reportasje i Amcar nr. 1 2009) og en Lamborghini Diablo med norske skilter. Med andre ord et fantastisk syn. Så var det å åpne neste garasje, hvor det stod en C5 Z06 og den gule C5 cab. Bilen var bedre enn forventet og det var ingen vei tilbake, jeg var blitt den lykkelige eier av en C5, ekstremt strøken.

Turen tilbake til Bergen var en drøm, med taket nede og over fjellet om natten. Men det skurret fortsatt litt hvor skulle denne doningen stå...

Corvette Club, Bergen
Den nye Corvetten skulle få en verdig plass.

Etter en hektisk vår med skifte av kledning, vinduer og dører på huset har jeg en stund gått og tenkt på planer for oppussing av garasjen. Og med en bil for mye til garasjen jeg hadde var det på tide å få tømrerne i sving.

Det har vært flere planer, først skulle garasjen bygges ut til ca. 150m2, men kommunen var ikke helt enig i det. Jeg modererte planene og bestemte meg for å bytte portene, isolere og plate garasjen. Garasjen bestod i 50m2 dobbelgarasje og tilhørende kontor/MC garasje, hvor Harley`en stod parkert. I den delen hvor Harley`en stod var det allerede varmekabler, isolerte vegger og tak. Så jeg bestemte meg for å bygge om kontoret/MC garasjen til en ny Corvette plass

Så tok det litt av... nytt gulv ble støpt, skiftet kledning på garasjen, tre nye porter, inn med elektriker, gips ble byttet ut med ferdig malte plater på vegg og tak, profilerte lister, Hummervoll industri epoxy på gulvet og fliser på den ene delen. Det er kanskje finere i garasjen enn hva vi har det i stuen :o)

Jeg må si at jeg ble meget fornøyd med løsningen og må få takke Alf og Terje (Viper mannen) for lån av garasje i bygge perioden. Sommeren er over og garasjen er akkurat ferdig, klar til innflytting. Så med den nye garasjen er det nesten så jeg gleder meg til vinteren, men bare nesten :o)

Corvette Club, Bergen
Før oppgraderingen.

Corvette Club, Bergen
Det endelige resultatet.

Corvette Club, Bergen
Tidligere MC/kontor del: Nytt gulv og nye vegger og klart til å ta imot Corvetten.

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
En test med gamlebilen.

Corvette Club, Bergen
Og så var det den nye bilen sin tur.

Corvette Club, Bergen
Hoveddelen ferdig og klar til bruk.

Corvette Club, Bergen
Hadde bare garasjen forblitt så ryddig :o)

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
Og så var bilen hjemme.

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

 
 
artikkel av: Tom