Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

AutoSlalom.

Så var det igjen sesong for banekjøring på Eikås Motorsenter. 1 Corvette stilte til start.

Årets første banedag for amcars på Eikås Motorsenter gikk av stabelen 1. mai. Tradisjonen tro var arbeidernes dag satt av til et minimum av taler og et maksimum av hestekrefter. Været er alltid en avgjørende faktor når Eikås Motorsenter åpner portene for oss. Denne gangen kunne vi skilte med sol, men dessverre alt for kald nordavind.

Dessverre ble det ikke så veldig mange på startpalten og på tribuneplassene. De som kom fikk en kald men hyggelig dag. 9 biler stilte i løpet og kun 1 Corvette. Harry Harbakk stilte med sin nyinnkjøpte C4 1987 (ZR1 wannaBE) og hadde ingen planer om å la seieren glippe. Her skulle det settes rekorder, koste hva det koste vil. Og koste gjorde det nok etter at han fikk en skrens. Vel, Harry pleier jo å ligge bredt i svingen, men denne gangen ble det så bredt at det gikk helt rundt for gladgutten. For å unngå en kraftig kontra og havne i grøften med nesetippen, tok han et valg og brente gassen i bunn og dro den helt rundt før han plantet bilen nesten parallelt i autovernet. Noe som reddet fronten men ødela deler av hekken. Men som den positive karen han er, så lot han ikke det legge en demper på stemningen. Alt kan repareres og det så jo mye verre ut enn hva det var.

Mye fin og artig kjøring av alle. Harry forstår ikke at ikke flere prøver dette. At HC tok et smell er ikke det samme som at dette ikke er trygt, grensene ble tøyd maks og da må man ta følgene ;) Men kjør med litt marginer og du har det gøy uten skader.
Litt skuffende var det at kun 5 Corvetter var å se blant publikumsbilene, hvor var alle Corvettene i solskinnet?

5 runder ble kjørt og vinneren ble kåret etter de to beste rundetidene. Harry kjørte inn til 1. plass. Chris, Harry sin sønn stilte også til start. Med lappen i snart 1 måned kjørte han inn til en 5 plass med sin Neon. Ikke verst start for en kommende Corvette eieren...

Harry ønsker å takke BACC for nok et fint arrangement. Fem timer kjøring delvis med og delvis uten snø var så absolutt verd turen. På mandag er HC klar for ny tur, da er det sammen med Rogalandsavdelingen og kjøring på Rudskogen. Der er det heldigvis litt bedre sikkerhets soner (noe Henning vet alt om), så han håper på en dunkefri tur på Rudskogen (eller skal Eileen være med.. ;-) )

Vi gratulerer Harry med seieren.

Takk også til Harry for materiell til artikkel på CCB.
Fint om flere ønsker å bidra med tekst og bilder fra arrangementer jeg (Henning) ikke kan være tilstede på.

Corvette Club, Bergen
Harry på vei over Vikafjellet 1. mai klokken 0930.
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
Depot.
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
Chris (HC Jr.) i sitt første løp på Eikås. Her må nok far snart inn med sponsormidler...
 

Corvette Club, Bergen
HC Power.
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
Harry til topps nok en gang.
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
 

Corvette Club, Bergen
Og så la Team Harbakk turen hjem til Vik i Sogn.
Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur :-)
 

 
 
artikkel av: Henning / Harry
foto av: Harry