Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Septembermøte.

Onsdag 29. september ble et spesielt møte for sesongen 2010. Hvorfor? Fordi det ble årets første møte med cruising...

Årets sesong har vist seg fra en heller dårlig side. Og møtet i september anses som siste utemøte for sessongen. Så langt i år har vi ikke hatt et møte med skikkelig vær og oppslutning. Julimøte som egentlig var avlyst men som i siste liten ble gjennomført grunnet fint vær, samlet 3 biler / 4 personer og kan knapt regnes som et offisielt møte. Også august samlet 3 biler / 10 personer, men cruisingen uteble. Utover det har det vært beskjedent med biler på møtene i "sommer".

Men nå, på årets siste utemøte kom solen, folkene og ikke minst bilene :-)
14 personer fordelt på 11 biler var et nytt syn denne sesongen, og cruising skulle det bli. Etter fremmøte på Minde la vi kursen mot Sotra. Turen gikk utover mot Rong med noen småstopp underveis. Da solen var i ferd med å gå ned snudde vi kursen mot Straume, og stoppet der for en matbit før vi avsluttet årets utesesong.

Høst og vinter står nå for dør og de neste møtene blir såkalte innemøter. Men det er ingen grunn til å deppe, for vi håper vi å få til noen hyggelige garasjebesøk eller lignende. Og om du har noen gode tips, ja så ta kontakt med ledelsen :-)

Grunnet sent på sommeren og tidlig solnedgang, la vi opp til at møte begynte 1800 og ikke 1900 som vanlig. Dette ble kunngjort via e-post og SMS i tillegg til nettsiden. En person stilte allikevel på Minde 1900. Vi beklager dette og kommer samtidig med en oppfordring til alle Corvette entusiaster:
Husk å melde deg inn i Corvette Club, Bergen slik at vi har navn og nummer,
husk å melde endringer i e-post og mobil nummer og
hold deg alltid oppdatert via nettsidene, de er alltid oppdatert.

Neste sesong tar vi sikte på å variere litt mellom 1800 og 1900 for start på møtene.

Corvette Club Bergen
Stopp på Turøy.
 
Corvette Club Bergen
 
Corvette Club Bergen
 
Corvette Club Bergen
Hæ... Alfen var med... Sier litt om været det :-)
 

 
 
artikkel av: Henning
foto av: Tom