Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Marsmøte.

Onsdag 2. mars var startskuddet for vårt endrede møtemønster Denne gangen ble det medlemsmøte første onsdagen i måneden. Dessverre traff dette på vinterferieuken og noen uteble nok kanskje av denne grunn.

Programmet for dagen var besøk i "Corvette garasjen" på Askøy, og da snakker vi om felles garasjen til C5 ligaen, eller hva nå enkelte kaller oss :-) 9 personer lot seg lokke til en hyggelig kveld med "masse" Corvetter og enda mer tullprat :-)

Halvparten møtte på Dolly og noen av dem i så god tid at de rakk å få fylt containeren med noe fra Dollys meny. De øvrige befant seg allerede i garasjen da de stappmette karene fra Minde dukket opp.

I Corvette garasjen kunne en beskue de 3 C5ene og en C2, i tillegg var det en Mustang og an annen bil jeg ikke vil høre mer snakk om! Terje gav en liten oppdatering om sin monster C5 og ellers gikk praten livlig rundt Corvettene. Egentlig skulle vi se litt film fra Falkenberg (Nordisk) men den DVD-platen sviktet oss, så da ble det litt film fra Rudskogen 2006. Med banekjøring på storskjerm, litt nært og med onboard kamera, så var det faktisk noen som begynte å føle seg litt bilsyk :-) Ja ja, vi får håpe dere tåler sesongen litt bedre :-)

Alt i alt ble det en kveld med litt lite oppmøte, men for de som kom ble det en fin klubbkveld. Vi sees om en måned, onsdag 6 april, da er det nytt garasje besøk på gang.

Corvette Club Bergen
Harrys MÅTTE jo bare stille med Corvetten, mars er vel en vår måned...
 

Corvette Club Bergen
Roar sin C2 lå og sov under dynen, men vi lettet litt på sløret :-)
 

Corvette Club Bergen
Og etter at den tidligere Z06 eieren fikk seg C5 med TRØKK, så kom også nytt skilt.
Vel plassert over gamlebilen, eller nå gammelmanns bilen :-D
Nåværende eier er jo eneste som med sin fulle rett kan benytte de nye "klubb-jakkene".
 

Corvette Club Bergen
Og så var det denne Z06 killeren da...
 

Corvette Club Bergen
...som alle ville vite siste nytt om.
 

Corvette Club Bergen
 

Corvette Club Bergen
C 5, C 6 and C U
 

 
 
artikkel av: Henning