Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   26.06.18 - Terminliste 2018 ||| 30.12.17 - Vestlandstreff 2018 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Vestlandstreffet 2005

Haugesund 3 - 4 september

Vestlandstreffet 2005

Stemningsrapport sett fra Bergen

Under årets landstreff koste vi oss stort i lag med andre Corvette entusiaster. Men etter 3 dager på tur var det hele over. Det betyr ett helt år til neste gang, det er for lenge å vente. Mer treff betyr mer moro...
 
Med dette begynte idéen om et nytt treff. Kanskje vi kunne lage til et eget treff for oss på Vestlandet. Først var tanken å ta en ”søndagstur” til Haugesund og der treffe likesinnede fra Rogaland. Men etter hvert kom vi frem til at en da ble for kort. Så da måtte vi legge inn en overnatting og gjøre det til en hel helg. Haugesund ville nok være et glimrende sted, da det da er kort vei for de fleste på Vestlandet.
 
I slutten av juni ble tanken luftet med avdeling Stavanger. Dette ble godt mottatt og datoen 4. september ble satt som en god dato, da det da kunne kombineres med Street Legal på Karmøy. Så da var hjulene virkelig begynt å rulle og de to neste månedene gikk med til å forberede treffet.
 
Kalenderen viste 3. september og det var nå klart for Vestlandstreff 2005. Fra Bergen stilte hele 15 biler, noe som ble godt lagt merke til da vi sammen la turen mot Haugesund. Det ble en fin tur nedover med biler fra `64 og opp til `03. Da vi kom frem til hotellet kunne vi glede oss over at 6 biler fra Haugesundsområdet var ankommet. Dessverre kom det kun 2 biler fra Stavangeravdelingen. Totalt ble det 23 biler og 37 personer som tok del i Vestlandstreffet.
 
Klokken var passert 1800 og Tom Gullachsen kunne ønske alle velkommen. Etterpå satte vi oss i bilen og la ut på cruising. Først gikk turen mot Karmøy hvor vi skulle besøke Bernt Kai. Dette ble et hyggelig møte for begge parter. Aldri før har han fylt opp gårdsplassen med 23 Corvetter, og smilet hans var stort. Da bilene var parkert var det tid for at vi andre skulle få smile. Da bar det opp i ”garasjen” hvor han for tiden hadde 4 Corvetter stående. Blant bilene var en Eckler Daytona. Ikke hverdagskost med en slik i garasjen. Etter og blitt begeistret hos Bernt Kai satte vi oss igjen i bilene og la turen mot Haugesund Sentrum. Vi måtte jo legge inn en skrytetur via sentrum. :o) Det ble mange blikk da vi kom gjennom byen og nedom kaien. Det ble også satt av tid til et stopp foran rådhuset, hvor vi fikk tatt gruppebilde.
 
Tilbake på hotellet var det på tide å stilne sulten på tørt og vått. Middagen på hotellet var god men det hadde nok feilberegnet noe på mengden. De fleste ble nok mett og hvis det var noen som fortsatt var sulten etter at det var tomt for mat, så støttet de seg til at det er mye god mat i god drikke. Festen på hotellet holdt på til midnatt, og mens noen krøp til køys var det noen som fortsatte festen i Haugesund sentrum. Noen hadde det så kjekt denne natten at de ikke husket å gå og legge seg før på morgenkvisten...
 
Søndagen kom og det var duket for Street Legal på Karmøy. Karl Johan hadde ordnet med felles parkering for Corvettene. Av 23 biler var det kun 2 Corvetter som stilte til start. Harry med sin C3 cab fikk ikke kjøre med samme bilen som han kjørte i Bergen to uker tidligere. Ikke helt samkjørt på regelverket disse kontrollørene. Men de to som kjørte ga alt og gjorde en god figur. Grunnet kald vind og et langtekkelig arrangement reiste vi før arrangementet var helt slutt. Før vi dro fikk alle Corvettene kjøre samlet over banen, noe som falt godt i smak hos publikum. Og med denne opptreden sa vi takk for oss og avsluttet Vestlandstreffet 2005.
 
Vestlandstreff 2005 ble et vellykket arrangement og tar jeg ikke feil så blir det et også et Vestlandstreff 2006...

 
 
artikkel av: Henning