Corvette Club Norway logo
 

Vestlandstreff 2012

Velkommen til årets Vestlandstreff.Hva er Vestlandstreff?
Tanken med dette treffet er å samle Corvette interesserte på Vestlandet (Hordaland og Rogaland) til en hyggelig helg. Det skal være et uformelt treff. Det legges vekt på det sosiale og mulighetene for å pleie kontakten med andre Corvette entusiaster fra regionen. Selv om treffet er rettet mot vestlandsavdelingene, så er Corvette interesserte fra resten av landet også velkommen.
 
Hvorfor Pers og Gol?
På vei hjem fra årets landstreff la gjengen i Bergensavdelingen turen innom Pers Hotell på Gol. Her møtte vi en over middels bilinteressert hotell direktør. Etter en hyggelig prat og en bedre lunsj startet praten om vestlandstreffet. Med den velviljen hotell direktør Per viste for å tilrettelegge for et flott treff, så ble gnisten tent og jobben med å legge treffet til Gol i gang...
 
Men blir det nok vestland på østsiden av fjellet?
Da Vestlandstreffet ble sparket i gang i 2005 var tanken med dette treffet å samle de tre avdelingene på vestlandet til et uformelt treff med gode muligheter for å pleie kontakten med andre Corvette entusiaster på vestlandet. Og akkurat den delen blir ikke endret selv om valget av plass blir litt u-vestlandsk i år.
 

Vestlandstreff 2012

 
 
 

Selv om dette er et vestlandstreff, er Corvette entusiaster fra hele landet velkommen til å delta.

 
 

Vestlandstreff 2012